Birbirinden nefis taze piliç taşlığın tadına beypiliç 'de varın. Beypiliç Taşlık piliç ile biribirinden nefis yemekler yapın. Sakatat sevenler için beypiliçten taşlık piliç sakatat eti'ne sahip olabilirsiniz.
Beypiliç nefis taze piliç taşlığın tadına varın. Beypiliç Taşlık piliç ile biribirinden nefis yemekler yapın. Sakatat sevenler için beypiliçten taşlık piliç sakatat eti'ne sahip olabilirsiniz.
Ürün taze dondurulmuş
|
Ambalaj Tipi
|
Ambalaj Ağırlığı
|
Koli Ağırlığı
|
Koli içi Tabak Adeti
|
Tabak içi Adeti
|
Ürün Tanıtımı
|
Piliç Taşlık
|
Tabaklı
|
0,9 kg – 0,5 kg
|
7,2kg
|
8- 12
|
Dökme
|
Piliç Taşlığının sevk edilidği ürün çeşididir.
|
Piliç Taşlık
|
Dökme
|
-
|
8,12 kg
|
10kg
|
Dökme
|
Beypiliç Taşlık ile Taşlık Kavurma Tarifi Malzemeler
-Yarım kilo tavuk taşlık
-Sıvı yağ
-Tuz
-Pul biber
-Kekik
-Karabiber
-1 soğan
-1-2 domates
-2 bardak su
Beypiliç Taşlık ile Kavurma 'nın Yapılışı
Önce taşlıkları iyice yıkıyoruz. Üzerinde hiç kir kalmaması için elimizle ovuşturarak yıkıyoruz. Bunları minik minik kesiyoruz. Düdüklü tencereye koyup 2 su bardağı kadar su, 4-5- çorba kaşığı sıvı yağ ve tuz ekleyip 20 dakika pişiriyoruz. Tencereyi kapatınca bir tavaya alıp suyunu çekene kadar kavuruyoruz. Suyu ilk başta fazla gelebilir ama çekiyor hepsini.Bu aşamada isterseniz biraz da tereyağı ekleyebilirsiniz. 1 adet soğanı yemeklik doğrayıp ilave ederiz. Domatesimizi kabuğu inceyse doğrar yada rendeler yada rondo da püre haline getiririz.Soğanlar yumuşayınca baharatlarla tatlandırıp servis ederiz. lokum gibi olcaktır, O bildiğimiz sertlik gitmiş olacaktır.
Düdüklü tencere kullanmak istemiyorum derseniz tavada suyunu çektikçe su ekleyerek 1 saat kadar pişiriyoruz.